POZOVITE NAS

Novosti

post 1

UŽIVAJTE U LUKSUZU VAŠEG PRIVATNOG SPA CENTRA

Marconio Wellness Club trenutno u svojoj ponudi ima samo dva, ali sa punim pravom može se reći najekskluzivnija apartmana u Srbiji. Smešten u mirnom kraju grada u Zemunu, na samo 9km od centra Beograda i na samo 10 minuta vožnje od aerodroma Nikola Tesla.

Pročitaj više
post 1

MWC - LUKSUZNI SPA APARTMANI U BEOGRADU

Život diktira sve brži tempo kome se konstantno prilagođavamo. Danas svi negde žurimo, bilo da je posao u pitanju, raznorazne obaveze, kulturno-umetničke ili sportske manifestacije, ali ono što se nameće kao činjenica je da retko kada zastanemo i damo sebi oduška, odnosno vremena da se opustimo na pravi način, onako kako svako od nas zaslužuje.

Pročitaj više
post 1

Wellness centar u Beogradu, na potpuno drugačiji način

Zamislite da ovog vikenda sebi omogućite uživanje u luksuznom wellness centru. Da su svi njegovi sadržaji na raspolaganju isključivo vama.

Pročitaj više
post 1

MWC apartmani kao oličenje luksuza i hedonizma

Već 2 decenije unazad, Marconio kompanija bavi se izradom asortimana za SPA i wellnes centre širom Srbije. Neki od najpoznatijih i najvećih wellness centara delo su upravo Marconio kompanije. Tokom svih tih godina, sretali smo se sa najrazličitijim zahtevima kako prilikom izrade kućnih mini kutaka, tako i prilikom izgradnje velikih, hotelskih wellness centara, koji se prostiru i na nekoliko stotina m2. Ni jedni ni drugi nikada nisu isti i svaki predstavlja svojevrstan izazov.

Pročitaj više
post 1

MWC Penthouse

Još jedna wellness oaza na koju smo posebno ponosni je MWC penthouse, smešten u centru Zemuna, na keju, a s obzirom na to da se nalazi u potkrovlju, iz stana se pruža sa prelep pogled na Gardoš kulu i staro jezgro Zemuna. MWC penthouse prostire se na oko 120m2, a ono što ga čini zaista posebnim je terasa koja se prostire na još 40m2, na kojoj se nalazi hidromasažni bazen, pa možete uživati u pogledu na Gardoš dok se kupate u bazenu.

Pročitaj više
post 1

Kako da pravilno koristite sadržaje u vašem privatnom SPA apartmanu

Sigurno ste se više puta pitali, koji je pravilan redosled korišćenja wellness sadržaja za maksimalan učinak i poboljšanje zdravstvenog stanja, ali i vašeg fizičkog izgleda. U nastavku pročitajte kako da iskoristite sve sadržaje MWC apartmana za najbolje efekte.

Pročitaj više
post 2

Novi wellness kutak u Beogradu

Otvoren je novi, treći apartman u okviru MWC koncepta.
Marconio vam sa ponosom predstavlja, najnoviji treći apartman ORFEAS u okviru MWC koncepta. Vođeni obostranim zadovoljstvom i uspehom prethodna dva apartmana, odlučili smo da otvorimo i treći, kako bismo vam omogućili da uživate u romantičnom wellness kutku za prave sanjare.

Pročitaj više